Voor "Pasqua Superiore, Sagramoso" zijn nog geen verkooppunten bekend.
Beschrijving van Superiore, Sagramoso 2006
Na een lichte maceratie op schil gedurende 8-10 uur, wordt de most zacht geperst en gedecanteerd. Fermentatie vindt plaats met geselecteerde gistsoorten bij een gecontrôleerde temperatuur van 16-18 C. Daarna laat men de wijn 1 maand op droesem rusten. Zuivering vindt plaats op stalen tanks, waarna de wijn 6 maanden op fles wordt bewaard.Het is een wijn met een diepe strogele kleur en delicate, intense aroma's van rijp fruit, bananen en goudkleurige appelen. Niet al te zwaar, knisperig en droog, met een klein bittertje kenmerkend voor de Garganega variëteit in de afdronk.
Wijnhuis Pasqua
Pasqua is opgericht in 1925 door 4 broers. Vandaag de dag is het bedrijf in handen van de 2e generatie broers. Ze produceren per jaar ongeveer 20 miljoen flessen waarmee ze één van de bedrijven zijn in Italië dat nog privé eigendom is.
Wijnoverzicht is een onafhankelijk en objectief platform voor wijnen in Nederland. Hier vindt u hier het meest complete overzicht van wijnen in Nederland, zowel uit de supermarkt als wijn speciaalzaak.
Zoek op Wijnoverzicht.nl door 89.889 wijnen
Zoek uw wijn, wijnhuis, wijnland, wijngebied of uw favoriete wijnhandelTip: om een wijnhandelaar te zoeken tik je een plaats of naam in
Wijn professional? Maak gratis een account aan en koppel uw winkel aan onze wijnen